torsdag 24. januar 2008

Informasjon om bloggen(e)

Denne bloggen skal inneholde tre punkter i tillegg til de jeg har lagt til. Her skal timereferater, ord til ordliste og "dagens ord" legges inn. Det er bare disse tekstene du skal legge inn her, annet blir fjernet. Det er viktig at du viser nettvett og forholder deg til datareglementet vårt og åndsverkloven. All kopiering av andres arbeid er ulovlig. Se egen peker: "Bruk av kilder".

Du skal også få opprette din egen blogg. Den blir vurdert i slutten av semesteret. Vurderingskriteriene er som for annen tekst du skriver. Se vurderingskriterier for skriftlige arbeider og sammensatte tekster på fagsiden på It`s learning. Også her forventes det at du forholder deg til regelverket.Alle blogginnlegg må være korte. Dersom du har mye på hjerte, må du skrive en ingress som følges opp i et tillegg.

Nettadresser og ideer har jeg funnet på andres blogger, blant annet på Leif Harbos blogg.

Lykke til!

2 kommentarer:

Camilla.casp sa...

Dato: Torsdag, 17. januar 2008
Klasse: 1STD
Referat fra norsktimen

Denne torsdagen startet vi norsktimen med at Lill Tove gjenomgikk hva vi skulle gjøre. Deretter hadde Tim og Jørgen fått utdelt spesielle oppgaver for dagen. Tim begynte det hele med et dikt kalt ”Funnet”. Jørgen forklarte ordet kasus og utforklart fra beskjeden fra Lill Tove jobbet vi individuelt med oppgaver.

Vår oppgave var å gå inn på nettet (fagsiden Panorama) og høre på et eventyr kalt ”Dronning Ragnhilds drøm”. Vi hørte eventyret både med norsk tekst og uten. Eventyret var norrønsk.

Vi leste også fra side 262-268 i Panoramaboken og noterte stikkord ut i fra teksten. Mens vi jobbet fikk noen av oss vite karakterene i norsk og karakteren i fremføringen om vår selvvalgte bok.

Dessverre rakk vi ikke å skrive et refleksjonsnotat som planlagt om året som har gått og om året som kommer.

Før timen var ferdig jobbet vi uten lærer i 20 min.

Referat skrevet av: Camilla Caspersen

Lill-Tove Rype sa...

Fyldig og fint referat, Camilla!Kan vi kalle teksten "Dronning Ragnhilds drøm" noe annet enn et eventyr? Vet du noe mer om den? Var det forresten vanskelig å lese på norrønt?